Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

A polgármester hasán ugrált a segédmunkás

2006.03.22. 23:09
A sódert leborító holland férfi annyira dühös lett, hogy többször is arcon verte a település első emberét.
A falu első embere, azaz a polgármester húzta a rövidebbet a Baranya megyei Vargán kialakult, verekedésbe torkollott vita során. A HavariaPress úgy tudja, hogy a polgármester nem nézte jó szemmel, hogy egy, a faluban építkező holland férfi nagy mennyiségű sódert a háza előtt az utcán öntette le.

Úgy döntött ezért kedden, hogy személyesen keresi fel a külföldi férfit, hogy megbeszéljék az ügyet. A beszélgetésből azonban egyre hevesebb szóváltás kerekedett, amely végül tettlegességig fajult. Annyi bizonyos, hogy valaki ütött, ám míg egyesek szerint a holland férfi, mások szerint viszont a polgármester emelt kezet először.

Állítólag a külföldi férfi annyira dühös lett az eset kapcsán, hogy többször is arcon verte a település első emberét, sőt egyes szemtanúk szerint a holland férfi segédmunkását is látták a polgármester hasán ugrálni.

Az eset következő fordulata pedig az, hogy a kiérkező rendőrök, mivel nem találtak holland tolmácsot, nem tudták kihallgatni a külföldi férfit, így a segítségére siető segédmunkás lett az egyetlen gyanúsított az ügyben.