Viola
-6 °C
-2 °C

Négy gyermekével végzett a nyugalmazott rendőr

2002.03.27. 15:52
Saját kislányát és három nevelt gyermekét lőtte agyon egy nyugalmazott seriff-helyettes egy jómódú kaliforniai városkában -jelentette a Los Angeles Times.
Miután lelőtte 5 éves kislányát és három tizenéves mostohagyermekét, magával is végzett egy kaliforniai férfi kedden. John Hogan nyugalmazott seriff-helyettes akkor követte el tettét, amikor "tőle elhidegült felesége" reggeli sétára indult a jómódú környéken, Mercedben.

Álmában lőtte agyon gyermekeit

A holttestekre felesége talált rá röviddel reggel 7 óra után, amikor a reggeli sétáról hazaérkezett. Először 17 éves lánya holttestét találta meg saját hálószobájában, ekkor átszaladt a szomszédba, ahonnan értesítette a rendőrséget. A házba csak rendőrökkel együtt tért vissza, ahol a 15 és 14 éves gyereket is holtan találták hálószobáikban. A 49 éves férfi holttestét ötéves kislányával a karjaiban találták meg saját ágyában. A rendőrség szerint a férfi álmukban lőtte agyon a gyermekeket.

Az utóbbi években több brutális gyilkosság is történt a környéken. Alig három hete egy közeli farmra betörő férfi vasvillával agyonszúrt két kiskorút, és megsebesítette nővérüket. A támadót a kiérkezett rendőrök agyonlőtték. Egy Delhi tinédzser pedig két évvel ezelőtt lefejezte anyját, majd meztelenre vetkőzve, a Bibliát olvasgatva találtak rá.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!