Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrautón szeretkeztek

2005.08.09. 08:00
Rendőrautó motorháztetején folytatott közösülés miatt vett őrizetbe egy párt a rendőrség Hollandiában. A pár állítólag nem vette észre a járőrkocsiban ülő két rendőrt.

A tetten ért duó azzal védekezett, hogy nem vette észre a járőrkocsiban ülő két rendőrt, különben eszük ágában sem lett volna éppen egy rendőrautón szeretkezni.

A törvény nem tiltja

Amikor az autóból kiszállt az egyik rendőr és a nemi aktus abbahagyására és távozásra szólította fel a párt, annak férfi tagja nem engedelmeskedett, hanem a rendőrre támadt. A 25 éves férfit erre a kocsiba tuszkolták és el akartak hajtani vele, ám akkor meg a 33 esztendős nővel gyűlt meg a baj: elállta a rendőrautó útját. Erre őt is beültették a kocsiba.

"A törvény nem tiltja a szeretkezést rendőrautó motorháztetején" - jegyezte meg a rendőrség szóvivője, de hozzátette, hogy a rendőröknek bármikor sürgős feladatuk adódhat, és ha előtte azzal kell bajlódniuk, hogy pásztorórázóktól mentesítsék autójukat, értékes perceket veszíthetnek.