Kristóf, Jakab
18 °C
34 °C

Nem hibázott a teherautósofőr

2008.07.10. 16:49
A rendőrség vizsgálata szerint nem hibázott annak a teherautónak a sofőrje, amelyik szerdán este Segesden átvágott egy kábeltelevíziós vezetéket. Azt próbálják kideríteni miért lógott le túlságosan az a vezeték, amely miután az autó elszakította elszabadult és kettévágta egy nyolcéves gyerek arcát.

Szerdán este egy gázpalackot szállító teherautó az út fölé túlságosan mélyen benyúló kábeltelevíziós légvezetéknek ütközött, amit leszakított. A vezeték arcon csapta az út melletti árokban játszó gyereket, akit súlyos sérülésekkel a kaposvári kórházba szállítottak. A rendőrség azt vizsgálja kinek a felelőssége az, hogy a vezeték túlságosan lelógott.

A szomszédok szerint szörnyű látvány volt, a kisfiú arca teljesen eldeformálódott. Egy vezeték csapta arcon a kisfiút, aki egyébként pont a baleset napján ünnepelte születésnapját. A teherautó beleakadt a vezetékbe, leszakította a ház faláról, az pedig hatalmas lendülettel vágta ketté a gyerek arcát, aki az út szélén játszott. A rendőrség vizsgálata szerint a teherautó sofőrje nem hibázott. Most az próbálják kideríteni miért lógott le túlságosan a vezeték és az kinek a felelőssége.

Amikor a Független Hírügynökség tudósítója a helyszínen volt, ott voltak a kábeltévé szakemberei is. A póznákon lévő vezetékeket emelték magasabbra.

A kisfiú állapotáról a szülők kérésére a kórház nem adott tájékoztatást.