Sára, Márió
2 °C
6 °C

Halálos lövöldözés Szekszárdon

2004.03.04. 12:10
Lelőttek egy kosárlabda-bírót Szekszárd legnagyobb parkjában szerda délután. A vélhetően szerelemféltésből elkövetett gyilkosság után önmaga ellen fordította fegyverét az elkövető, aki életveszélyes, sokkos állapotban fekszik a szekszárdi kórház intenzív osztályán. A férfi zsebében több búcsúlevelet találtak, amik több nőnek voltak címezve.
Lövöldözés történt Szekszárdon. A Prométheusz parkban egy 40 éves férfi háromszor rálőtt egy 54 éves szekszárdi kosárlabda-bíróra, majd magára is fegyvert emelt, egy golyót a fejébe, másikat a mellkasába eresztve - jelentette a HavariaPress.

Jelenleg is életveszélyes, sokkos állapotban fekszik a szekszárdi kórház intenzív osztályán a lövéseket leadó férfi - közölte csütörtökön az MTI-vel az ügyeletes orvos. "Állapota válságos, súlyos mellkasi és hasi sérülései miatt gépre kellett tenni" - mondta Faiz Amairi.

A lövések nem sokkal négy után dördültek el, rengeteg járókelő szeme láttára, a szakszervezetek háza előtti területen - tájékoztatta az Indexet Daubner Gabriella, a szekszárdi rendőr-főkapitányság szóvivője. Az áldozat még a helyszínen életét vesztette.

Levél nőknek

A helyszíni szemle során a rendőrség az elkövető kabátjában több búcsúlevelet is talált több nőnek, illetve egyet a rendőrségnek címezve. A rendőrségnek címzett levélben a férfi leírta, hogy tettét szerelmi ügy miatt követte el.

Az MTV esti híradójának információi szerint a kosárlabda-bíró szeretője vagy élettársa lehetett a férfi feleségének.