Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rejtélyes tűz a siklósi polgármester irodájában

2007.05.14. 14:40
A tárgyalóasztalon hagyott újságok, iratok, prospektusok kaptak lángra hétfő reggel a siklósi polgármester irodájában. A kezdődő tüzet a takarítónő fékezte meg.

Tűz volt hétfőn reggel Marenics János, Siklós független polgármesterének irodájában. A tárgyalóasztalon hagyott újságok, iratok, prospektusok égtek, valamint az asztali dísz kapott lángra és égett a tárgyalóasztal széle is.

A tüzet a Kossuth téri hivatalba elsőként érkező takarítónő vette észre, és vízzel eloltotta a lángoló tárgyakat. A tűzoltókat utólag értesítették az esetről, a katasztrófavédelem tűzvizsgálót rendelt ki, hogy megtudják a lángok keletkezésének okát.


Fotó: Siklósi tűzoltóság/Lánglovagok.hu (További képek itt)

A kár nem túl jelentős - az iroda és a folyosó egy része összekormozódott -, személyi sérülés sem történt, de egyelőre nem tudni, mitől csaptak fel a lángok. Molnár Csaba tűzvizsgáló szerint nem gyújtogatás történt, idegenkezűségre utaló bizonyítékot ugyanis nem talált.

Amíg bűncselekmény gyanúja nem áll fenn, a rendőrség nem indít vizsgálatot, vagyis az ügy a tűzoltóság kompetenciájába tartozik. Marenics János polgármester - aki egyben a Baranya megyei közgyűlés MDF-es képviselője - jelenleg szabadságát tölti.