Agyhalál-közeli állapotban Simon

2002.04.23. 09:55
Romlott a Szent János kórházban ápolt Simon Tibor állapota. A legújabb információk szerint a soproni labdarúgócsapat vezetőedzője agyhalál-közeli állapotban van.
Rosszabbodott a vasárnap brutálisan megvert Simon Tibor állapota. A Sopron labdarúgócsapatának vezetőedzője két napja fekszik kómában. Az MTI információi szerint a 37 éves szakember agyhalál-közeli állapotban van.

Délelőtt a Szent János kórház orvosai elvégzik a harmadik ct-vizsgálatot, amely után az orvosok pontosabb diagnózist tudnak felállítani.

Két műtét után

Vasárnap hajnal óta már két műtétet hajtottak végre a Ferencváros volt válogatott játékosán. Ezek során vérömlenyeket távolítottak el az agyából.

A trénert egy II. kerületi szórakozóhely biztonsági emberei verték meg, akik közül két személyt már őrizetbe vettek életveszélyt okozó súlyos testi sértés gyanújával.

Borbély Zoltán, a Fővárosi Főügyészség szóvivője korábban közölte: egyikük aktív rendőr, ezért az ügy vizsgálatát a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal átvette a BRFK-tól.

Közlemény, tüntetés

Hétfőn este a Café Allure kiadta közleményét, melyben a vezetőség és a dolgozók sajnálatukat fejezi ki, és elhatárolódnak a történtektől, mivel úgy tudják, az incidens az utcán zajlott. Ugyancsak hétfőn este szurkolók egy csoportja békés demonstrációt szervezett a Café Allure előtt, melyen a biztonsági őrök agresszivitása ellen tiltakoztak.

  • Hírek
  • Személyi kölcsön