Piroska
3 °C
3 °C

Négyen verték agyon Simon Tibort

2002.05.06. 17:51
Ezekben a percekben is tart a negyedik gyanúsított kihallgatása Simon Tibor agyonverése kapcsán - értesült az Index. Úgy tudjuk, hogy a Café Allure bárban szintén biztonsági őrként dolgozó - de nem rendőr - férfi kihallgatásával bezárult a kör : azaz mindenkit megtaláltak, akinek köze van Simon halálához.
Az már biztos, hogy a negyedik gyanúsított, akit egyébként korábban tanúként már kihallgattak, részt vett a bár előtti verésben, az azonban még nem tisztázott, pontosan milyen része volt Simon Tibor halálában. Az eddig meghallgatott tanúvallomások, gyanúsítotti kihallgatások, fénykép és videó felvételek alapján már az is bizonyossággal állítható, hogy a most őrizetben illetve letartóztatásban lévő négy férfi okozta Simon Tibor halálát.

Simon Tibort, a Sopron labdarúgócsapatának vezetőedzőjét április 21-én késő este bántalmazták egy II. kerületi szórakozóhely előtt az utcán. A volt válogatott játékost súlyos koponya- és agysérülésekkel szállították a fővárosi Szent János Kórházba, ahol két nappal később belehalt sérüléseibe. Simon Tibor holttestén a boncolás alkalmával tizenegy különböző sérülést találtak, a boncolási jegyzőkönyv alapján azonban nem valószínűsíthető, hogy ezeket viperával okozták volna. Bár az igazságügyi orvosszakértői vélemény még nem készült el, nagyon valószínű, hogy Simont puszta kézzel verték agyon.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!