Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Előzetesben a Simon-ügy negyedik gyanúsítottja

2002.05.09. 15:40
Már a negyedik gyanúsítottat helyezte csütörtökön előzetes letartóztatásba a bíróság Simon Tibor agyonverése kapcsán.
Már a negyedik gyanúsítottat helyezte csütörtökön előzetes letartóztatásba a bíróság Simon Tibor, volt ferencvárosi labdarúgó, a soproni futballcsapat edzőjének halálos kimenetelű bántalmazása miatt indult eljárásban.

A Fővárosi Bíróság közleménye szerint H. Attila alaposan gyanúsítható azzal, hogy már korábban előzetes letartóztatásba helyezett társaival együtt részt vett Simon Tibor bántalmazásában április 21-én.

A Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtöki első fokú végzése szerint H. Attila cselekménye halált okozó testi sértés bűntettének megállapítására alkalmas. Szabadlábon hagyása esetén tartani lehet attól, hogy meghiúsítaná a büntetőeljárás eredményes befejezését. A végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést nyújtott be, így az nem jogerős.