Taksony
-2 °C
3 °C

Vandalizmussal vádolják a bosszúálló pincért

2003.06.15. 17:47
Bosszút állt az üzletvezetőnél panaszkodó vendégén egy kaliforniai pincér. Jonathan Voeltner előbb nem akarta zöldségköretre cserélni a főételhez járó sült krumplit, majd feldúlta a panaszkodó vendég házát. Az étterem ingyenebéddel kárpótolná a családot.
Vandalizmussal vádolják a kaliforniai Corona egyik éttermének pincérét, jelentette az AP. A rendőrség szerint Jonathan Voeltner dúlta fel Darlene Keller otthonát.

Bosszút forralt

Kellerék a Sizzler étteremlánc helyi egységébe mentek szokásos szombati vacsorájukra. Darlene le akarta cseréltetni a főfogás köretét, sült krumpli helyett zöldségeket kért. Pincérük, Voeltner azonban megtagadta ezt. Keller az üzletvezetőhöz fordult panaszával.

Voeltner azonnal bosszút forralt, írja az AP. Fiatalkorú barátnőjét a család után küldte, hogy kiderítse lakcímüket. Hajnalban a lánnyal és annak 17, illetve 10 éves fiútestvéreivel tojásokat hajított Kellerék házfalának, lisztet és juharszirupot öntött a gyepre. A végén vécépapírt szórt a ragacsos fűbe és a házfalakra.

Mikor hajnali egy körül végeztek, becsöngettek Kellerékhez, és egy bokorból lesték ki reakciójukat. Kellerék rendőrt hívtak.

Ingyenebéd kárpótlásul

Voeltner és társai szabadlábon védekezhetnek, bírósági tárgyalásukat július 14-én tartják. A Sizzler szóvivője közleményben fejezte ki sajnálatát az eset miatt. A társaság ingyenebéddel és egy kertépítő mérnök felbérelésével engesztelné ki a házaspárt, jelentette az AP.