Valér
2 °C
8 °C

Családirtás Floridában

2005.03.18. 14:04
Négyes gyilkosság történt szerdán a késői órákban Florida egy kisvárosában. A lemészárolt családra csütörtök reggel találtak rá. Az egyetlen túlélő egy kétéves kislány. Az eset körülményei még tisztázatlanok.

Brutális gyermekgyilkosság rázta meg Florida Marianna nevű kisvárosának lakóit, jelentette a Sun-Sentinel. A helyi lap szerint a három kisgyermek és az édesanya holtteste feltehetőleg egy napig hevert a háromszobás társasházban, mire rájuk találtak.

Kopogás a mészárszékből

A szomszéd csütörtök reggel halk kopogtatást hallott a Baker család lakásából. Ezt furcsának találva jelezte a társasház egyik alkalmazottjának, aki benyitva a lakásba rátalált a lemészárolt családra.

A kopogtató, a család egyetlen életben maradt tagja, egy kétéves kislány volt, aki sértetlenül vészelte át a tragédiát, írja a Sun-Sentinel. Édesanyját, a tizenkilencéves fiatalasszonyt, és testvéreit egy három- és egy egyéves gyermeket illetve a háromhetes csecsemőt meggyilkolták.

Az életben maradt kislányt rokonoknál helyezték el.

Gyanúsított nélkül

Az édesanya nővére még a szerdán telefonon beszélt húgával, Daniellel a hétvégi kerti partiról. Másnap hajnalban mikor újra hívta, már nem vette fel senki a telefont.

"Mindig a gyerekeiről beszélt", mondta Daneille unokatestvére a lapnak. "Szörnyű dolog valakinek elvenni az életét, de hogy aztán fordul egyet és ezt teszi a gyerekekkel... az már nagyon sok nekem", tette hozzá.

A megdöbbentő esetről a hatóságok nagyon szűkszavúan nyilatkoznak. Gyanúsítottuk még nincs, de egy biztonsági kamera felvételének alapján két férfit azonosítottak, akik esetleg segítségükre lehetnek az ügyben.