Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C

Végigásítozta Bush beszédét a főrepublikánus fia

2004.04.02. 16:01
Bealtatta fiatalkorú rajongóját George W. Bush. Az orlandói republikánus pártszervezet elnökének fia a pódiumon, közvetlenül Bush mögött ásítozta végig az elnök kampánybeszédét, többször is türelmetlenül az órájára pillantva.
Fél Amerika a republikánusok orlandói elnökének fián röhög. A fiatalember látványosan ásítozott, többször türelmetlenül az óráját nézte, egyszer pedig kis híján bealudt George W. Bush egy márciusi kampánybeszéde alatt. A gyerek közvetlenül Bush mögött állt a pódiumon, így látványos unatkozását a tévékamerák is rögzítették.

Zaklatott álmok

A felvételekből David Letterman népszerű késő esti talkshowjában vetítettek le rövid részletet szerdán. Rich Crotty szerint a csatorna az összeállítással megsértette fia érzéseit.

"Csak néhányat ásítottunk, kicsit nézegettük az óránkat egy negyvenöt perces beszéd alatt" - mondta fia védelmében. Szerinte méltatlan, hogy fiát a harminc másodperces összeállítás alapján ítélik meg.

Crotty szerint fia egyébként is azért volt fáradt, "mert nagyon izgult, hogy találkozhat az elnökkel". "Egész éjszaka csak hánykálódott az ágyban, ráadásul még én is hajnali fél hétkor ébresztettem fel" - mondta el a politikus a helyi Local6 tévéadónak.

Beugratott hülye

Kisebb kavarodást okozott a videoklip a CNN szerkesztőségében is. A CBS-től átvett felvételt fehér házi forrásokra hivatkozva hamisnak nevezték. Később az állítást visszavonták, mint kiderült a Fehér Ház nem kommentálta a videoklippet.

A téves közlést beolvasó CNN-es műsorvezető vállalta, hogy Letterman következő showjában vele csinálják meg az egyik állandó műsorszámot, a Beugratott hülyét.