Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szextelefonnal fogta el gyanúsítottját az élelmes rendőrnő

2002.10.23. 09:35
Téves hívásnak látszó hívással fogta el egyik gyanúsítottját egy német rendőrnő. A bűnöző begerjedt a hölgy hívásaitól, elment a rnadira, ahol jól letartóztatták.
Egy német rendőrnő sajátos módját választotta egy körözött bűnöző becserkészésének: flörtölni kezdett a férfival telefonon - téves kapcsolásként indítva a kapcsolatteremtést -, majd első "bemutatkozó" randijukon letartóztatta bepalizott telefonlovagját.

Az eset azzal kezdődött, hogy a rendőrnő kiderítette egy, a németországi Recklinghausen településen elkövetett bűncselekmények miatt körözött bűnöző mobiltelefon-számát. A rendőrnő téves hívást mímelve spontán fecserészni kezdett a 29 éves férfival, aki kapott az ismerkedési alkalmon. A mobilkapcsolat flörtté alakult, s a felcsigázott férfi néhány nappal később örömmel mondott igent a bájos ismeretlen női hang meghívásának.

A randit egy berlini bárba beszélték meg, a gyanútlan gyanúsított védtelenül, és rendkívül választékos öltözékben jelent meg a találkozón. A beszélgetés adott pontján a bár mulatozó duhajainak beöltözött civil ruhás rendőrök és a csinos rendőrnő megadásra szólították fel a bűnözőt, majd őrizetbe vették - adta hírül a Reuters.