Szextelefonnal fogta el gyanúsítottját az élelmes rendőrnő

2002.10.23. 09:35
Téves hívásnak látszó hívással fogta el egyik gyanúsítottját egy német rendőrnő. A bűnöző begerjedt a hölgy hívásaitól, elment a rnadira, ahol jól letartóztatták.
Egy német rendőrnő sajátos módját választotta egy körözött bűnöző becserkészésének: flörtölni kezdett a férfival telefonon - téves kapcsolásként indítva a kapcsolatteremtést -, majd első "bemutatkozó" randijukon letartóztatta bepalizott telefonlovagját.

Az eset azzal kezdődött, hogy a rendőrnő kiderítette egy, a németországi Recklinghausen településen elkövetett bűncselekmények miatt körözött bűnöző mobiltelefon-számát. A rendőrnő téves hívást mímelve spontán fecserészni kezdett a 29 éves férfival, aki kapott az ismerkedési alkalmon. A mobilkapcsolat flörtté alakult, s a felcsigázott férfi néhány nappal később örömmel mondott igent a bájos ismeretlen női hang meghívásának.

A randit egy berlini bárba beszélték meg, a gyanútlan gyanúsított védtelenül, és rendkívül választékos öltözékben jelent meg a találkozón. A beszélgetés adott pontján a bár mulatozó duhajainak beöltözött civil ruhás rendőrök és a csinos rendőrnő megadásra szólították fel a bűnözőt, majd őrizetbe vették - adta hírül a Reuters.

  • Tippek
  • Hírek