Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Ismét lecsapott a sorozatgyilkos mesterlövész

2002.10.07. 17:14
Egy 13 éves fiút ért életveszélyes lövés Maryland államban. A rendőrség vizsgálja, hogy az eset összefüggésben áll-e azzal az utóbbi napokban elkövetett hat gyilkossággal, amelyeket mesterlövész módjára nagy távolságból hajtottak végre.
A gyermeket mellkasi lövéssel szállították kórházba. Az orvosok elmondása szerint az áldozat sok vért vesztett, állapota kritikus.

Az eset körülményeiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a kisfiút édesanyja vitte az iskolába, de a gyermek már az iskola területén tartózkodott, amikor eldördült a lövés. A sebesültet először az édesanya egy közeli rendelőintézetbe vitte, majd onnan helikopterrel egy washingtoni kórházba szállították. A rendőrség nagy erőkkel érkezett a helyszínre, az iskola épületét körülzárták.

Minden eshetőség

Az elmúlt napokban már hat embert lőtt agyon egy sorozatgyilkos, akinek eddig még nem sikerült a nyomára bukkanni. A korábbi eseteket kivizsgáló montgomeryi rendőrök is a helyszínre érkeztek, hogy kiderítsék van-e összefüggés a gyilkosságok között.

A rendőrök szóvivője egyelőre nem szándékozik elsietett következtetéseket levonni, de minden eshetőséget számításba vesznek.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!