Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ismét lecsapott a sorozatgyilkos mesterlövész

2002.10.07. 17:14
Egy 13 éves fiút ért életveszélyes lövés Maryland államban. A rendőrség vizsgálja, hogy az eset összefüggésben áll-e azzal az utóbbi napokban elkövetett hat gyilkossággal, amelyeket mesterlövész módjára nagy távolságból hajtottak végre.
A gyermeket mellkasi lövéssel szállították kórházba. Az orvosok elmondása szerint az áldozat sok vért vesztett, állapota kritikus.

Az eset körülményeiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a kisfiút édesanyja vitte az iskolába, de a gyermek már az iskola területén tartózkodott, amikor eldördült a lövés. A sebesültet először az édesanya egy közeli rendelőintézetbe vitte, majd onnan helikopterrel egy washingtoni kórházba szállították. A rendőrség nagy erőkkel érkezett a helyszínre, az iskola épületét körülzárták.

Minden eshetőség

Az elmúlt napokban már hat embert lőtt agyon egy sorozatgyilkos, akinek eddig még nem sikerült a nyomára bukkanni. A korábbi eseteket kivizsgáló montgomeryi rendőrök is a helyszínre érkeztek, hogy kiderítsék van-e összefüggés a gyilkosságok között.

A rendőrök szóvivője egyelőre nem szándékozik elsietett következtetéseket levonni, de minden eshetőséget számításba vesznek.