Valér
-1 °C
0 °C

Önként feladta magát a kamionos gyilkosa

2002.05.10. 09:11
Agyonlőttek egy kamionsofőrt péntek reggel Budapesten, a XI. és a XXII. kerület határán. Feltehetően közlekedési vita előzte meg a gyilkosságot. A tettes önként feladta magát a rendőrségen.
Lelőttek egy kamionsofőrt péntek reggel Budapesten. A bűncselekmény Budapesten, a XI. és a XXII. kerület határán, a Fehérvári út és a Leányka utca sarkán történt.

Az MTI információi szerint egy gépjárműből adtak le lövést a kamion vezetőjére, aki olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Részletek egyelőre nem ismertek, így az sem tudható, a gyilkosság összefügg-e a móri mészárlással.

Nyolc óra után néhány perccel riasztották a mentőket, akik megérkezésük után csak a középkorú férfi halálát tudták megállapítani a Fehérvári út budafoki felüljárójánál - nyilatkozta az Index megkeresésére Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálatkommunikációs vezetője. Győrfi nem kívánt tájékoztatást adni a középkorú férfi halálának okáról.

A HavariaPress szerint közlekedési vita előzte meg a halálos fejlövést - a Trabantos azt sérelmezte, hogy a kamion nem adta meg neki az elsőbbséget. A kamion egy piros lámpánál állt, mikor a személyautó melléhajtott és vezetője, rálőtt a sofőrre. A legfrisebb hírek szerint a kamionos gyilkosa önként jelentkezett a rendőrségen.

A Fehérvári úti gyilkosság áldozata a Herczegh szállítmányozási cég 44 éves kamionsofőrje. A gyilkosság helyszínén a fokozott ellenőrzést a rendőrség megszünteti.

Fotó: HavariaPress

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!