Benedek
-4 °C
5 °C

Tanút keres a sashalmi gyilkosokat üldöző rendőrség

2005.07.21. 15:01
Lehetett tanúja a szerda hajnalban történt kivégzésszerű gyilkosságnak, a rendőrség a XVI. kerületi bár utolsóként távozó vendégét keresi, aki láthatta a megölt 51 éves tulaj gyilkosait.

Két eddig ismeretlen fegyveres behatolt 2005. július 20-án hajnali egy óra körül egy XVI. kerületi családi házba és több lövéssel megölték az ott lakó 51 éves tulajdonost. A símaszkos tettesek a földszinten lévő szórakozóhelyen keresztül jutottak be a házba.


Kép: BRFK

Nem sokkal a bűncselekmény előtt utolsó vendégként távozott a szórakozóhelyről a grafikán látható, 25 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A rendőrség tanúként szeretné meghallgatni a Viktória bár vendégét, aki feltehetőleg láthatta a tulaj gyilkosait.

Azt továbbra sem tudni, hogy bérgyilkosok vagy fegyveres rablók hajtották-e végre a gyilkosságot, a gyilkosság kivégzésszerű módja az előbbire, a bár kasszájából elvitt pénz az utóbbira utal.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a grafikán látható tanú személyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik tegyen bejelentést az ingyenesen hívható "Telefontanú" zöld számán, vagy az ismert segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés miatt nyomoz - egyelőre - ismeretlen tettesek ellen.