Fellázadtak a türelmetlen chicagói metrózók

2008.04.17. 12:42
Egy órája vesztegelt a szerelvény az alagútban, ezért kimásztak a kocsikból. Így a teljes metróközlekedés megbénult.

Teljesen megbénította Chicago metróközlekedését egy szerelvénnyi türelmetlen utas, jelentette a New York Times. A tömött szerelvény már egy órája vesztegelt egy másik vonat meghibásodása miatt az alagútban, amikor az utasok úgy döntöttek, hogy kimásznak és az alagúton keresztül elhagyják a metrót.

A közlekedési vállalat munkatársai - ahogy a problémát sem - nem tudták megakadályozni az utasokat a szervezetlen evakuálásban. Mivel az alagútban a sínek áram alatt voltak, a metróvonal egy részét le kellett zárni.

A türelmetlen utasok akciója végül négy órára lebénult és végül több mint ezer utast kellett kimenteni az alagútakban rekedt szerelvényekről.

"Ha az utasok nem akcióztak volna, sokkal hamarabb megoldódott volna a helyzet" - nyilatkozta a helyi közlekedési társaság elnöke a New York Timesnak. Igaz, arra nem adott magyarázatot, hogy egy órán át miért nem történt semmi a tömött szerelvényen rekedtek kimenekítéséért.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Bankszámla