Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Késelt a pesterzsébeti öngyilkosjelölt

2002.07.23. 10:55
Öngyilkossággal fenyegetőzött az a férfi a XX. kerületben, aki megkéselt egy embert kedden délelőtt. A lakást, ahová az őrjöngő ember bezárkózott, a rendőrök körülzárták. A kommandósok behatoltak a társasházba és kihozták a több sebből vérző öngyilkosjelöltet.
Megkéselt egy embert az a férfi, aki öngyilkossággal fenyegetőzött a XX. kerületben. Meg nem erősített hírek szerint az öngyilkosjelölt egy homoszexuális prostituáltat vitt fel magához, majd egy vita után megkéselte a férfit, de később ellátta sebeit. A megkéselt férfi saját lábán ment el a rendőrségre és riasztotta a hatóságot az öngyilkosjelölthöz. Könnyebb sérüléseit a helyszínre érkező mentősök ellátták.

Pszichológus, hidraulikus ajtófeszítő

A járőrök kimentek a Tátra téren lévő házhoz, aminek tulajdonosa öngyilkossággal fenyegetőzött és azt állította, hogy lelövi a rendőröket, ha azok bemennek a házba. A második emeleti lakást ezt követően a rendőrség körülvette és a kommandósok egy hidraulikus ajtófeszítő segítségével próbáltak meg bejutni és kihozni a férfit a lakásból. Egyes információk szerint a öngyilkosjelölt késsel és lőfegyverrel is rendelkezhetett, ez utóbbi azonban nem bizonyosodott be.

A tűzoltók szintén kiérkeztek a helyszínre és felállítottak egy mentőpárnát a lakás alá, valamint egy tűzoltókosárból a zaklatott férfit pszichológusok próbálták meg rábeszélni, hogy hagyja el a lakást.

A kommandósok végül dél körül kihozták az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. A különleges erők emberei elfogták a több sebből vérző öngyilkosjelöltet. A férfi összevagdosta a kezeit és hasba szúrta magát.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft