István, Vajk
19 °C
33 °C

Közveszélyesek napja

2002.03.12. 11:13
Két ön- és közveszélyes férfit kellett a rendőrségnek elfognia kedden. Az egyik megtámadta az őt vizsgáló orvost, miután egy kocsmában azt követelte, vigyék vissza a zárt osztályra. A másik felgyújtotta a saját házát, majd gyönyörködve szemlélte a tűzet.

Rátámadt az orvosra

Rátámadt a kiérkező orvosra az a móri férfi, aki egy kocsmában azt követelte, hogy vigyék vissza a zárt osztályra. Az orvost hétfő este hívták ki a férfihez, aki egy móri sörözőben kötekedett a vendégekkel és azt követelte vigyék őt vissza a zárt osztályra. A kiérkező rendőrök igazoltatták az ittas állapotban lévő férfit, majd kihívták az orvost.

A doktor alig kezdte el megvizsgálni a férfit, mikor az rátámadt. A rendőrök lefogták, majd megbilincselték az ön- és közveszélyes férfit, akit először a rendőrkapitányságra, majd kórházba szállítottak.

Saját háza tüzében gyönyörködött

Felgyújtotta saját házát, majd kintről nézte a tűzet egy nagykarácsonyi férfi hétfő este. A lángoló házra a férfi egyik szomszédja figyelt fel, és értesítette a tűzoltókat.

A gyújtogató eközben háza előtt állva gyönyörködött a tűzben, amit végül a kiérkező tűzoltók eloltottak. A rendőrök kihallgatták az ön- és közveszélyes férfit, akit aztán a dunaújvárosi kórház pszichiátriai osztályára szállítottak.