Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Közveszélyesek napja

2002.03.12. 11:13
Két ön- és közveszélyes férfit kellett a rendőrségnek elfognia kedden. Az egyik megtámadta az őt vizsgáló orvost, miután egy kocsmában azt követelte, vigyék vissza a zárt osztályra. A másik felgyújtotta a saját házát, majd gyönyörködve szemlélte a tűzet.

Rátámadt az orvosra

Rátámadt a kiérkező orvosra az a móri férfi, aki egy kocsmában azt követelte, hogy vigyék vissza a zárt osztályra. Az orvost hétfő este hívták ki a férfihez, aki egy móri sörözőben kötekedett a vendégekkel és azt követelte vigyék őt vissza a zárt osztályra. A kiérkező rendőrök igazoltatták az ittas állapotban lévő férfit, majd kihívták az orvost.

A doktor alig kezdte el megvizsgálni a férfit, mikor az rátámadt. A rendőrök lefogták, majd megbilincselték az ön- és közveszélyes férfit, akit először a rendőrkapitányságra, majd kórházba szállítottak.

Saját háza tüzében gyönyörködött

Felgyújtotta saját házát, majd kintről nézte a tűzet egy nagykarácsonyi férfi hétfő este. A lángoló házra a férfi egyik szomszédja figyelt fel, és értesítette a tűzoltókat.

A gyújtogató eközben háza előtt állva gyönyörködött a tűzben, amit végül a kiérkező tűzoltók eloltottak. A rendőrök kihallgatták az ön- és közveszélyes férfit, akit aztán a dunaújvárosi kórház pszichiátriai osztályára szállítottak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?