Konrád, Tivadar
9 °C
23 °C

Három fiatal halt meg egy Békés megyei karambolban

2006.04.11. 23:03
Három szarvasi fiatalember vesztette életét egy kedd esti balesetben, amely Békés megyében történt.

Egymásnak ellentmondó hírek érkeztek egy Békés megyei balesetről, amely kedd este történt. Az Index a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságtól úgy értesült azonban, hogy hárman haltak meg abban a frontális ütközésben, amely Szarvas és Nagyszénás között következett be.

Két áldozat a baleset helyszínén vesztette életét, a harmadik fiatalember viszont a kórházba szállítás után hunyt el.

Két Peugeot ütközött

A HavariaPress jelentése szerint este 8 óra előtt néhány perccel történt Békés megyében a baleset, a Szarvas és Nagyszénás közötti 4404. számú úton.

Egy Peugeot Partner kisteherautó Nagyszénás felől Szarvas irányába tartott, amikor a 8-as kilométerszelvénynél eddig tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerinti baloldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a neki szemből érkező Peugeot 206-os típusú személyautóval.

A harmadik fiatalember is életét vesztette

A baleset következtében a személyautót vezető 23 éves fiatalember, és a kisteherautóban utasként tartózkodó 31 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A Peugeot Partner vezetőjét, egy 27 éves fiatalembert súlyos, életveszélyes állapotban szállította kórházba a mentőszolgálat. Az életét azonban már nem tudták megmenteni.

A balesetben meghalt fiatalok mindhárman szarvasiak voltak. A tragikus szerencsétlenség körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.