Auguszta
-3 °C
2 °C

Tarkón rúgta az asszonyt a repülő szarvas

2001.12.19. 11:46
Tarkón rúgott egy texasi nőt egy jól megtermett szarvas egy kisváros központjában. Férje szerint túl magas a felesége, ezért történt az eset.
Carole Moore kilépett üzletéből, amikor egy fehérfarkú szarvas átugrotta, és közben tarkón rúgta New Braunfelsben, Texasban. Az állat röppályája a hölgy autójának motorháztetején ért véget, innen azonban tovább folytatja útját. Mrs Moore elmondta "Kimentem, hogy beszéljek a férjemmel és egy munkatársammal. Megfordultam, és olyan furcsán éreztem magam. Nem olyan volt, mint egy ütés. Nem tudtam mi történt." Mr Moore hozzátette: "Vajon mekkora az esélye annak, hogy ilyen történik a város közepén? Elmegyek és veszek egy lottószelvényt."

"Ha nem volnál olyan magas, a szarvas simán átugrott volna. Az eleje átjutott rajtad, a hátsó lábai akadtak beléd. Szép, megtermett szarvas volt." Ezek voltak a férj szavai a New Braunfels Herald-Zeitung szerint. Hozzátette: a balsikerű ugrás után az állat az autó motorházán landolt, utána felugrott és eltünt. "Nem tudom utána hová tünt, nem érdekelt különösebben. Carole a földön volt, és én halálra rémültem. De visszagondolva, most már egész szórakoztató az eset." Kihívták a mentőket a rendőrséget is de Mrs. Moore-t nem kellet kórházba szállítani.