Natália
1 °C
7 °C

Tíz támadással gyanúsítják a normafai szatírt

2002.08.22. 13:24
Elfogta a rendőrség a normafai szatír néven elhíresült erőszakoskodót, a férfit tíz szexuális indíttatású bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják.
A normafai szatír
Július 2-án a mentők a Normafánál működő nyilvános WC-ben életveszélyes állapotban, meztelenre vetkőztetve találtak egy 66 éves nőt, akinek testnyílásaiba különböző használati tárgyakat helyeztek fel - tájékoztatta a közvéleményt Petőfi Attila, a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának vezetője. A nyomozás során kiderült, hogy tavasszal a Budakeszi, Törökbálint és a XII. kerületi erdők által határolt területen tíz esetben próbáltak meg nőket megerőszakolni. Az esetek hasonló módszerrel, hasonló időpontokban történtek. A rendőrség végül augusztus 15-én fogta el a többszörösen büntetett előéletű gyanúsítottat, akinek ruházatából előkerült az egyik sértettől elvett mobiltelefon. Az előzetes letartóztatásba helyezett férfi tagadja a cselekmények elkövetését, hét sértett azonban felismerte benne támadóját. A rendőrség további sértettek jelentkezésére is számít.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?