Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Feleségével és magával is végzett egy Balatonon nyaraló német

2006.09.06. 12:01
A német férfi fejbelőtte a nőt, majd felhívta egy rokonát, hogy elmesélje neki, magával is végezni fog.
A magyar rendőröknek a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ (NEBEK) szólt , hogy ellenőrizni kéne a balatonszemesi ingatlant, mivel lehetséges, hogy az ott lakó német férfi megölte feleségét, majd öngyilkosságot követett el. A kiküldött rendőrök zárva találták a nyaralót, és senki nem nyitott ajtót. A házban azután az egyik szobában, az ágyban fekve megtalálták a halott házaspárt.

Az ügyben indított nyomozás eredményeként eddig annyi állapítható meg, hogy a házban lakó 51 éves német férfi - valószínűleg még hétfőn - egy 0,22 űrméretű sportpuskával fejbe lőtte feleségét, majd a fegyvert önmaga ellen fordítva öngyilkos lett. A lövések között telefonon felhívta németországi rokonát, és elmondta neki, hogy megölte a feleségét, és öngyilkosságot fog elkövetni. A rokon bejelentése alapján az Interpol német irodája értesítette a NEBEK-et. A bűnügyben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz.