Jelöltek egyenpólóban

2000.08.16. 19:22
Pénteken este a Vígszínházban rendezik az idei év legszebb honleányának választását. A Gellért szállóban szerdán tartott sajtótájékoztatón a Miss Hungary címre aspiráló hölgyek is részt vettek. Kiderült, hogy idén már 14-17 éves lányok is megmutathatják bájaikat ország-világ előtt. Aki több látnivalóra számított a beharangozónak szánt eseményen, annak csalódnia kellett: a lányok egyszerű fehér egyenpólóban jelentek meg, némelyikük ráadásul hosszúnadrágban tette tiszteletét.
Tuningolt lányok
Már a Miss Hungary is ,,formaegyesedik" - jutott a tudósító eszébe a szépségverseny péntek esti döntőjén részt vevők Gellért Szállóbeli bemutatásán. A technikai sportok királyának számító versengés azért ugrott be a szépségkirálynő-választás kapcsán, mert a lányok valóságos, és a sajtótájékoztatón kiosztott katalógusban látható arcai némely esetben még köszönő viszonyban sem voltak. Szóval olyan ez, mint a száguldó cirkusz, ahol az eredmény eléréséhez rég fontosabb már a gép, mint az ember. Csak itt agyonfejlesztett motorok helyett a szépségipar termékeivel és fortélyaival ,,tuningolják fel" a lányokat.

Harminc induló

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy a többi honi szépségversengéshez képest jóval több, 30 lány lép a kifutóra Magyarország legszebb lánya címéért. Újdonság az is, hogy hat 14-17 éves lány is összeméri kellemét, bár közülük királynőt nem választanak - mondta el Répás Lajos, a Miss Hungary 2000 versenyigazgatója. A döntőt péntek este a Vígszínházban rendezik, számos fellépővel (az est fénypontja Szikora Robi lesz), két felvonásban.

A többi honi szépségversengéshez képest jóval több, 30 lány lép a kifutóra Magyarország legszebb lánya címéért
A versengő lányokat a nézők háromszor is láthatják a kifutón. A szponzorokkal kibővített Szász Endre vezette szakzsűri először a legszebb hat lányt választja ki, majd nyilvános szavazással, rózsákat átnyújtva választja ki hazánk idei legszebbjét. Az idős festő a múlt héten szívinfarktuson esett át - a versenyigazgató mégis reméli, hogy ott lesz a pénteki döntőn. A legszebb lányok a dicsőségen kívül a rendező Miss Models Kft. modellszerződéseiért és a szponzorok által felajánlott díjakért versengenek.


  • Hírek
  • Hitelkártya