Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Jelöltek egyenpólóban

2000.08.16. 19:22
Pénteken este a Vígszínházban rendezik az idei év legszebb honleányának választását. A Gellért szállóban szerdán tartott sajtótájékoztatón a Miss Hungary címre aspiráló hölgyek is részt vettek. Kiderült, hogy idén már 14-17 éves lányok is megmutathatják bájaikat ország-világ előtt. Aki több látnivalóra számított a beharangozónak szánt eseményen, annak csalódnia kellett: a lányok egyszerű fehér egyenpólóban jelentek meg, némelyikük ráadásul hosszúnadrágban tette tiszteletét.
Tuningolt lányok
Már a Miss Hungary is ,,formaegyesedik" - jutott a tudósító eszébe a szépségverseny péntek esti döntőjén részt vevők Gellért Szállóbeli bemutatásán. A technikai sportok királyának számító versengés azért ugrott be a szépségkirálynő-választás kapcsán, mert a lányok valóságos, és a sajtótájékoztatón kiosztott katalógusban látható arcai némely esetben még köszönő viszonyban sem voltak. Szóval olyan ez, mint a száguldó cirkusz, ahol az eredmény eléréséhez rég fontosabb már a gép, mint az ember. Csak itt agyonfejlesztett motorok helyett a szépségipar termékeivel és fortélyaival ,,tuningolják fel" a lányokat.

Harminc induló

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy a többi honi szépségversengéshez képest jóval több, 30 lány lép a kifutóra Magyarország legszebb lánya címéért. Újdonság az is, hogy hat 14-17 éves lány is összeméri kellemét, bár közülük királynőt nem választanak - mondta el Répás Lajos, a Miss Hungary 2000 versenyigazgatója. A döntőt péntek este a Vígszínházban rendezik, számos fellépővel (az est fénypontja Szikora Robi lesz), két felvonásban.

A többi honi szépségversengéshez képest jóval több, 30 lány lép a kifutóra Magyarország legszebb lánya címéért
A versengő lányokat a nézők háromszor is láthatják a kifutón. A szponzorokkal kibővített Szász Endre vezette szakzsűri először a legszebb hat lányt választja ki, majd nyilvános szavazással, rózsákat átnyújtva választja ki hazánk idei legszebbjét. Az idős festő a múlt héten szívinfarktuson esett át - a versenyigazgató mégis reméli, hogy ott lesz a pénteki döntőn. A legszebb lányok a dicsőségen kívül a rendező Miss Models Kft. modellszerződéseiért és a szponzorok által felajánlott díjakért versengenek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?