Aladár, Álmos
-1 °C
3 °C

Kamionnak hajtott a szerelmes kamasz

2004.10.18. 07:14
Szerelmi bánatában rohant a halálba egy 15 éves fiú - írja a Blikk. A barátnője mással beszélgetett a szüreti bálban, ezt nem tudta feldolgozni az amúgy is rendkívül érzékeny fiú. Bánatában elkötötte a szülei kocsiját, és egy kamion alá hajtott.
Péntek este az 52-es főúton frontálisan ütközött egy ARO kisteherautó a szemből érkező kamionnal. Az ütközés ereje borzalmas volt: mindkét sofőr azonnal szörnyethalt. Az ARO-t egy 15 éves kamasz vezetette.

A Blikk úgy tudja, augusztus 20-án kezdődött a kamaszszerelem a szakmunkásképző második osztályába járó Krisztián és a hetedikbe járó Rita között. A két gyerek barátságát nem tiltották a szülők.

"Múlt hét szombaton, a szüreti bálban megharagudott - sírja el magát Rita, aki Krisztián anyjától csak másnap, telefonon értesült a halálhírről. - Másik fiúval beszélgettem, de csak azért, mert az egyik barátnőm akart vele megismerkedni. Azt hitte, már nem szeretem."

Aznap este negyedórára magára maradt a fiú és megszökött az ARO-val. "Az út errefelé valóban rossz, de a baleset okát még nem tudjuk - mondta el a Blikknek Hortobágyi István őrnagy. - Eddig ismeretlen ok miatt tért át az ARO. Lehet, hogy a sofőr letért az útpadkára, majd megrántotta a kormányt."