Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Balesetet szenvedtek a mentésre indult szerkocsik

2003.11.07. 11:42
Karambolozott a 30-as villamos műszaki mentésére indult BKV szerkocsi, illetve a tűzoltóság egyik járműve is. A tűzoltóbalesetnek nem volt sérültje, a BKV-s jármű ütközése miatt viszont egy ember megsérült. A 30-as villamos pedig egy földet szállító kamionnal ütközött, e balesetben hárman sérültek meg súlyosan.
Tekintse meg a képeke!
A 30-as villamos pénteken délelőtt negyed tizenegy körül ütközött össze egy földet szállító kamionnal, a Gubacsi út és a Koppány utca sarkán. Az ütközés miatt a villamos egyik kocsija mintegy négy méternyire lelökődött a sínekről, hárman pedig súlyosan megsérültek, köztük a villamos vezetője és egy utasa is.

Baleset baleset hátán

Ennek a balesetnek a műszaki mentéséhez sietett a BKV egyik felsővezeték-javító szerkocsija, az azonban a IX. kerületi Haller utcában összeütközött egy személyautóval, egyik utasa pedig megsérült.

Ugyancsak a műszaki mentéshez riasztották a kőbányai tűzoltók egyik egységét is, ám mielőtt célba érhettek volna, egy kamionnal ütköztek össze a Kőbányai út és a Hungária körút kereszteződésében. A megkülönböztető jelzéseit használó tűzoltóautó a Kőbányai úton hajtott az Orczy tér felé, ám a kereszteződésben eléhajtott a körúton egy lisztet szállító kamion. A tűzoltók járműve a kamion utolsó negyedének csapódott neki Az ütközés ereje megbillentette, végül azonban nem boirította fel a negyven tonnás lisztszállító járművet. Az ütközés miatt kis mennyiségű liszt is szóródott az útra, a karambolban azonban senki nem sérült meg.