Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tömeges fertőzést okozott a szexéhes lány

2002.10.21. 05:37
Egyetlen iskolából mintegy ötven kamaszt fertőzött meg nemi betegséggel egy 17 éves lány az oroszországi Jaroszlavlban. A szexéhes leányzó heteken át egy közeli pajtába csábította a tanításról kisétáló tanulókat.
Az eset pánikot váltott ki a Moszkvától nem messze fekvő település 66. számú iskolájában, az igazgató viszont azzal utasította el a felháborodott szülők rohamát, hogy ők tehetnek arról, ha csemetéik a tanítás után egy pajtában bonyolítanak le légyottokat leckeírás helyett.

Eljárás nem indul a szexterrorista ellen

A jaroszlavli orvosok által "szexuális terroristának" nevezett lány első két áldozata szeptember végén jelent meg az egyik városi klinikán gonorrhoea tüneteivel, beszámolójuk szerint az ismeretlen leányzó maga ajánlkozott fel nekik. A két nyolcadik osztályos tanulót azután sorban követték társaik - a klinikára is.

A tömeges fertőzések hatására a rendőrség munkába lendült és eljutott a góchoz: megtalálta a 17 éves Marina S-t. Kiderült, hogy a "szexuális terrorista" a közelmúltban költözött Jaroszlavlba a szomszédos Tutajevből, szintén nemi betegek tucatjait hagyva maga után. A hatóságok gyógykezelésre utalták be Marinát, büntetőeljárást viszont csak akkor indíthatnának ellene, ha bebizonyosodna, hogy betegsége tudatában, szándékosan fertőzte meg a serdülőket - erre viszont vajmi kevés az esély.

Marina nimfomániás?

Andrej Vinokurov, a jaroszlavli bőr- és nemibeteg-gondozó orvosa viszont úgy vélekedik, hogy másról van szó: a lány valószínűleg nimfomániás, és feltehetően pszichés okokból vonzódik a fiatalabb korosztályhoz.

Az eset hatására orvosokból és önkéntesekből álló csoport verbuválódott Jaroszlavlban, amely nem csak a tanulókat világosítja fel a biztonságos szex mibenlétéről, de megkeresi a nemi betegségek, különösen az AIDS szempontjából legveszélyeztetettebb embereket, a prostituáltakat és a meleg szórakozóhelyek látogatóit is.