Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Négy gyermekkorúval hált egy angol nő

2006.09.15. 14:10
Akár életfogytiglani szabadságvesztést is kaphat az a nő, aki otthonában négy gyermekkorúval hált egyszerre.

Egy a 32 éves angol nő egyszerre négy, 13 éves fiút invitált az ágyába, írja Daily Mirror. A rendőrség ezért őrizetbe vette a Surrey grófságbeli Tina Shergoldot, valamint - nagykorú - szeretőjét is, aki a vád szerint rávette a kiskorúakat az akcióra, és azt végig is nézte.

A rendőrök szerint a tiltott csoportszex a családi otthonban zajlott le. Az ügy vizsgálatát a Soctland Yard gyermekbántalmazási osztálya vette át. Shergold és barátja nem reménykedhet nagyon elnéző ítéletben, mivel a drákói brit gyermekvédelmi törvények automatikusan kiskorú sérelmére elkövetett nemi erőszakként, illetve megrontásként rendelik büntetni a gyerekekkel felnőtt által létesített nemi kapcsolatot, akkor is, ha abba a kiskorú fél beleegyezett.

A törvény minősített esetben elvileg életfogytig tartó börtön kiszabását is lehetővé teszi, bár ezt általában gyermekkorú lányok ellen elkövetett brutális nemi erőszak esetén alkalmazzák a bíróságok. A párnak van három saját gyermeke.