Klaudia
-3 °C
3 °C

Kubába térítették volna a gépet az időskorú szexturisták

2001.08.10. 19:16
A tengerbe zuhant egy szextúrák lebonyolítására átalakított, bérelt kisrepülőgép a Floridától délre húzódó szigetláncolat közelében. Az utasok, egy hatvan éves kubai származású pár, azért vesztették életüket, mert Kubába akarták téríteni a gépet, és a pilóta elveszítette uralmát a gép felett.
A különösen bizarr esettel foglalkozik az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda is, mivel a túlélő pilóta elmondása szerint a gépet bérbe vevő házaspár Kubába akarta téríteni a gépet.

A pár - hatvanas éveinek közepén járó, kubai származású férj és feleség - úgynevezett High Mile túrára vette bérbe az eredetileg hatüléses gépet, amelynek hátsó részét intim légi légyottokra tették alkalmassá. A szexturizmussal foglalkozó cég egy 35 perces "gyorstüzelő túráért" 199 dollárt, az 55 perces, kéjmámoros repülésért pedig, naplementével együtt 349 dollárt kért el.

A házaspár a gép felemelkedése után szeretkezés helyett inkább azt követelte a pilótától, hogy repüljön Kubába. Ő ezt megtagadta, és dulakodás kezdődött. Ezt követően a pilóta elveszítette uralmát a gép felett, és az a tengerbe csapódott. A csupán zúzódásokat szenvedett pilótának sikerült kikecmeregnie a süllyedő gépből, a házaspár azonban odaveszett.