Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Elfajult szado-mazo Újpesten

2002.06.03. 14:58
Nyolcadik emeleti lakása ablakából kiugorva követett el öngyilkosságot egy férfi, akinél a helyszínre érkező tűzoltók és rendőrök egy több késszúrással megölt nő holttestét találták. A lakásban szado-mazo segédeszközöket is találtak. Egyelőre nem tudni, milyen kapcsolat volt az öngyilkos férfi és a megölt nő között.
Szadista és mazochista szexuális segédeszközöket is találtak abban a Pozsonyi utcai lakásban, ahol egy férfi az ablakon kiugorva öngyilkos lett - értesült az Index. A lakásban a helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók egy több késszúrással megölt - az Index értesülései szerint szado-mazo felszerelésbe öltözött - nő holttestét is megtalálták.

Idegenkezűség áldozata lett

Dél körül érkezett a bejelentés, hogy egy férfi kiugrott egy nyolcadik emeleti ablakból a Pozsonyi utcán - mondta el az Index megkeresésére a BRFK sajtóügyeletese. Mivel az ajtó belülről zárva volt, a lakást emelőkosáron, az ablak felől közelítették meg. A lakásban egy több késszúrással megölt nő holttestét találtuk - mondta el a sajtóügyeletes, hozzátéve, hogy a nő az elsődleges feltételezések szerint gyilkosság áldozata lett.

Azt azonban, hogy a nő milyen kapcsolatban volt az öngyilkos férfival, illetve hogy mit csinált a lakásban, még nem tudjuk - mondta el a sajtóügyeletes. Sem a rendőrség, sem a Mentőszolgálat nem kívánta megerősíteni az Index szado-mazo segédeszközökről szóló információit.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?