Eleonóra
-1 °C
2 °C

Elfajult szado-mazo Újpesten

2002.06.03. 14:58
Nyolcadik emeleti lakása ablakából kiugorva követett el öngyilkosságot egy férfi, akinél a helyszínre érkező tűzoltók és rendőrök egy több késszúrással megölt nő holttestét találták. A lakásban szado-mazo segédeszközöket is találtak. Egyelőre nem tudni, milyen kapcsolat volt az öngyilkos férfi és a megölt nő között.
Szadista és mazochista szexuális segédeszközöket is találtak abban a Pozsonyi utcai lakásban, ahol egy férfi az ablakon kiugorva öngyilkos lett - értesült az Index. A lakásban a helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók egy több késszúrással megölt - az Index értesülései szerint szado-mazo felszerelésbe öltözött - nő holttestét is megtalálták.

Idegenkezűség áldozata lett

Dél körül érkezett a bejelentés, hogy egy férfi kiugrott egy nyolcadik emeleti ablakból a Pozsonyi utcán - mondta el az Index megkeresésére a BRFK sajtóügyeletese. Mivel az ajtó belülről zárva volt, a lakást emelőkosáron, az ablak felől közelítették meg. A lakásban egy több késszúrással megölt nő holttestét találtuk - mondta el a sajtóügyeletes, hozzátéve, hogy a nő az elsődleges feltételezések szerint gyilkosság áldozata lett.

Azt azonban, hogy a nő milyen kapcsolatban volt az öngyilkos férfival, illetve hogy mit csinált a lakásban, még nem tudjuk - mondta el a sajtóügyeletes. Sem a rendőrség, sem a Mentőszolgálat nem kívánta megerősíteni az Index szado-mazo segédeszközökről szóló információit.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft