Árpád
-2 °C
4 °C

Egy szupermarketban fejezte le unokaöccsét

2008.03.03. 15:59
Lefejezte csecsemő unokaöccsét egy férfi a Vörös-tenger partján fekvő Dzsidda egyik szupermarketjében. A 25 éves férfi előtte összeveszett húgával, aki a kivégzés láttán összeesett.

Feltehetően családi vita után fejezte le tizenöt hónapos unokaöccsét egy férfi egy szaúd-arábiai szupermarketben, írta hétfőn a vahhábita monarchia egyik napilapja.

A 25 éves szír férfi vasárnap előrántotta a kését a Vörös-tenger partján fekvő Dzsidda egyik üzletében és mindenki szeme láttára levágta a kisbaba fejét, írta az arab nyelvű Arab News.

A férfi, az áldozat édesanyjának testvére szemmel láthatólag vitába keveredett a húgával és a sógorával. "Levágta a gyermek fejét az édesanyja előtt, hogy bosszút álljon rajta" - mondta el egy rendőr. Az édesanya eszméletét vesztette, kórházba szállították.

Az emberölést Szaúd-Arábiában halálbüntetéssel sújtják, a kivégzést rendszerint lefejezéssel hajtják végre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?