Menyhért, Mirjam
18 °C
32 °C

A Medgyessy-lány szerint Orbán jó politikus

2002.09.19. 14:15
Újságírónak tartja magát, hat éve saját cége van. Érdekli a politika, jelenleg politológiát tanul. Nincsen férjnél, van viszont egy Berta nevű német juhász kutyája. Egyebek mellett ez derült ki a Törzsasztal mai vendégéről, Tornóczky Anitáról, Medgyessy Péter miniszterelnök nevelt lányáról.
Tornóczky Anita elsősorban a munkájára és a magánéletére vonatkozó kérdésekre válaszolt.

Új műsorokat nem tervez

Tornóczky Anita
Terveiről úgy nyilatkozott, hogy marad a Televíziónál, de tudja: nem szabad sokat szerepelnie, és olyan teljesítményt kell nyújtani, ami alapján elhiszik, neki, valóban odavaló. Reményét fejezte ki, hogy a közszolgálati televízió körüli huzavona mielőbb rendeződik. Szerinte koncepcióváltásra és formai változásra is szüksége van az intézménynek. Elképzelései között a NévSHOWr-on kívül további műsorok nem szerepelnek, hiszen ez újabb támadási felület lehetne. Arra a kérdésre, hogy mennyit keres, úgy válaszolt, hogy cége feleannyiból gyárt egy százperces műsort, mint más cégek egy ötvenperceset.

Orbán jó politikus

Tornóczky Anitát érdekli a politika, sőt jelenleg politológiát hallgat a Századvég Politikai Iskolán. Ez másoddiplomás képzés, költségtérítéses és az édesapja fizeti. Orbán Viktort nem közellenségnek, hanem jó politikusnak tartja, de szerinte természetes, hogy a baloldali tábor nem szereti, mint ahogy nevelőapját a jobboldali.

Férj nélkül

Magánéletéről annyit árult el, hogy igazak a Bochkor Gáborral való korábbi viszonyáról szóló hírek. Nincsen férjnél és egyelőre nem tervez gyermeket sem. Van viszont egy kutyája, egy Berta névre hallgató német juhász.