Árpád
-2 °C
4 °C

Elkapták Táskás Norbit, a győri idősek rémét

2008.04.04. 20:44
Hat táskarablással gyanúsítanak egy győri férfit a rendőrök. A Táskás Norbi néven elhíresült gyanúsított kerépkárral követte el bűncselekményeit.

A győri rendőrök elfogták azt a 37 éves férfit, aki idén már hat idős ember táskáját rabolta el. A városban a fiatalembert Táskás Norbiként ismerik. Korábban büntették már hasonló bűncselekmény miatt.

A férfi minden esetben kerékpárral közelítette meg áldozatait és nyeregben is távozott a tetthelyről. Előfordult, hogy a rabláshoz leszállt a járművéről, egy ízben például nyakánál fogva egy kapualjba vonszolt egy 81 éves hölgyet. Máskor le se szállt a bicikliről, csak kikapta az áldozat kezéből a táskát.

K. Norbert legnagyobb fogása 19 000 forint volt. A táskákat minden rablás után a Dunába hajította.

A rendőrség korábbi hasonló vétségei miatt figyelt fel rá. Házkutatást tartottak nála és megtalálták a rablásokhoz használt biciklit.

A férfit 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?