Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Taxis vitte rendőrségre a tolvajt

2008.03.05. 13:06
Egy taxiból egyenesen a rendőrségi fogdába került egy fiatal nő Budapesten. sofőr ugyanis - amikor megtudta, hogy utasa nem fizet - nem engedte kiszállni, hanem a legközelebbi kapitányságra hajtott vele.

Egy 27 éves nő - a gyanú szerint - még kedden hajnalban lopott el több dolgot a XI. kerületi Bartók Béla úton parkoló egyik nyitott autóból. A kocsiból kivett egy kempingtáskát, búvárfelszerelést, ruhákat és pénzt is. Ezután hívott egy taxit és a zsákmányt magánál tartva a XX. kerületbe kérte a fuvart.

A címre megérkezve azonban közölte a taxissal, hogy nem tud fizetni. A sofőr ezért lezárta a kocsi összes ajtaját, majd a legközelebbi rendőrkapitányságra hajtott. A nőt nyomozók őrizetbe vették - adta hírül közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság.