Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Felborult egy teherautó a Bécsi úton

2004.08.05. 16:37
Sittszállító teherautó borult fel a III. kerületben, miután tisztázatlan körülmények között átvágott a III. kerületi Bécsi út négy sávján. A jármű semmivel sem ütközött, a sofőrt és kísérőjét kiszabadították a roncsból, sérüléseik nem súlyosak.
Baleset történt a III. kerületi Táborhegyiút és Bécsi út kereszteződésében szerda délután négy óra körül: egy sittet szállító teherautó, amely a lejtős Táborhegyi út felől közeledett, ismeretlen okból átvágott a főút négy sávján, szerencsésen elkerülte az ütközést, majd felborult, tudtuk meg Molnár Pétertől, a Tűzoltóság szóvivőjétől.

Az Iveco típusú jármű egy üres és egy sittel teli konténert szállított, amelyek az útra borultak. A tűzoltók kiérkezésekor a sofőr kísérőjét a járókelők már kimentették a roncsból, a teherautó vezetőjét tíz perc alatt szabadították ki a tűzoltók. Mindkét férfit könnyebb sérülésekkel kórházba szállították.

A baleset helyszínén, a Bécsi út kifelé vezető oldalán torlódás alakult ki, jelenleg a helyszínelők végzik munkájukat, ha ők végeztek, a tűzoltóknak még tíz percre van szüksége a roncs elszállításához, mondta Molnár Péter.