Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Vigalmi utcát neveznének el Teréz Anyáról

2002.03.13. 15:48
Az éjszakai bárokat tömörítő utcát Teréz Anya utcára szeretné keresztelni a kalkuttai városi tanács - jelentette az Ananova. Az intézkedés mögött nem Teréz Anya eddig ismeretlen másik életének lelepleződése áll, hanem a városatyák mulatozó honfitársaik viselkedésén szeretnének javítani.
A kalkuttai városatyák Teréz Anyáról szeretnék elnevezni a város legmenőbb éjszakai bárjait felvonultató utcát. A Teréz Anya által alapított Könyörületesség Missziónál elmondták, hogy nagyra értékelik a városatyák ötletét. A misszió főtitkára, Priscilla nővér ugyanakkor hozzátette, hogy velük még nem konzultáltak az ötletről.

Teréz Anya, az őrangyal

A jelenlegi Park Streeten dolgozó emberek elmondták, remélik, hogy az intézkedés javít majd az ittas emberek viselkedését. Az utcában lévő Blue Box nevű szórakoztatóhely alkalmazottja azt mondta a The Times of India lapnak: Teréz Anya ezentúl őrangyalként fog szolgálni és megmenti azoknak a szegény ördögöknek a lelkét, akik gyakran látogatják az éjszakai bárokat. Az egyik Park streeti bár tulajdonosa ugyancsak azt reméli, hogy a mulatozók ezentúl visszafogottabban viselkednek majd ha az esetleges isteni bosszútól tartanak majd. Esetleg kevesebbet isznak, és józanul mennek haza a Teréz Anya iránt érzett megbecsülés jeleként.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!