Géza
-11 °C
-4 °C

Pornófilmben szerepelt Danika édesanyja

2001.11.14. 16:55
Pornófilmekben vállalt szerepet Terry Black örökbefogadott gyerekének az édesanyja. Vajna Éva ügyvédje elismerte, hogy a fiatal anya annak idején szerződött pornófilmek forgatásához, ám úgy véli, senki sem mondhatja róla, hogy ettől rossz szülő lenne. Eközben a rendőrség megindította a nyomozást gyerekkereskedelem gyanúja miatt az örökbefogadási ügyben, ugyanis Terry Black azt állítja, pénzt kért tőle Danika édesanyja.
Döbbenten látta egy fiatal pornófilmes operatőr az egyik hétvégi tévéműsorban Vajna Évát, aki Rácz Károlynak, a transzszexuális művésznek adta örökbe gyermekét. A férfi a Színes Mai Lapnak elmondta: Évát jól ismeri, legutóbb idén nyáron dolgozott vele. Az operatőr azt állítja, hogy figyelemmel követte az éjszakai életben Terry Black néven ismertté vált transzszexuális művész örökbefogadási kálváriáját, de eddig még egyszer sem látta az ifjú anyát, aki most vissza akarja kapni kisfiát, Danikát.

Vajna Évát azonban az egyik hétvégi tévéműsorban felismerte, s "teljesen kiakadt". A lapnak úgy nyilatkozott, hogy dolgozott már együtt a fiatal nővel, legutóbb idén nyáron. A Színes Mai Lap más forrásból megtudta, hogy a pornószakmában többen is felismerték Évát, és alátámasztották az operatőr állításait. Egy ilyen szereplésért általában 12 és 25 ezer forintot kapnak az alkalmi színészek. A fiatalembernek van olyan filmje, amelyet Hollandiában forgalmaznak, de akad köztük olyan is, amely a hazai szexshopokban megtalálható.

A napilap szembesítette a történettel Néder Zoltánt, Vajna Éva ügyvédjét, aki nem tagadta, hogy Éva annak idején szerződött pornófilmek forgatásához. A férfi úgy véli, senki sem mondhatja róla, hogy ettől még rossz anya lenne.

Harrach Péter szociális és családügyi miniszter kedden bejelentette, hogy jogszerűtlenül tartja magánál Terry Black Danikát. A tárca vizsgálata ugyanis megállapította, hogy ha a művész nem adja vissza önként a gyermeket, az anya pert indíthat ellene. Eközben a rendőrség megindította a nyomozást gyerekkereskedelem gyanúja miatt az örökbefogadási ügyben, mivel Terry Black azt állítja, hogy Éva 3,8 millió forintot kért Danikáért.