Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Felszáradt a padló a szétlőtt rendőrpalotában

2007.02.15. 15:07
Továbbra sem találják az Országos Rendőr-főkapitányságra sorozatot leadó fegyverest. A szakértői vélemények a jövő hét elejére elkészülnek.

A ki tudja hány telefonálóból eddig harmincról gondolja a rendőrség, hogy a rendőrpalota kedd éjjeli támadójának felkutatásában segíthet. A rendőrség zöld számára folyamatosan érkeznek a bejelentések, mondta az Indexnek csütörtökön délután Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.


A 6. emelettől a 13. emeletig vannak golyónyomok az épületen
Fotó: Barakonyi Szabolcs

A rendőrség a tettes vagy tettesek kézrekerítőjének ötmillió forintot ajánlott fel, de a pénzt egyelőre senkinek sem fizették ki. A rendőrök egyelőre csak a bejelentők információit vizsgálhatják, a fegyverszakértő ugyanis a jövő hét elejére ígérte, hogy pontosan megmondja, milyen fegyverrel lőttek rá a Teve utcai objektumra.

A fejleményekről kevés az információ, megtudtuk ugyanakkor, hogy a rendőrségen nagyjából helyreállították a rendet. Garamvölgyi László kommunikációs igazgató szobájában szétlőtt radiátorból kifolyt víz is felszáradt már, így Garamvölgyi a szobájába visszatért, ugyanakkor a szőnyegen nyoma maradt a lövöldözésnek, ezért vegyszeres tisztításnak kell alávetni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?