Huba
17 °C
33 °C

Felszáradt a padló a szétlőtt rendőrpalotában

2007.02.15. 15:07
Továbbra sem találják az Országos Rendőr-főkapitányságra sorozatot leadó fegyverest. A szakértői vélemények a jövő hét elejére elkészülnek.

A ki tudja hány telefonálóból eddig harmincról gondolja a rendőrség, hogy a rendőrpalota kedd éjjeli támadójának felkutatásában segíthet. A rendőrség zöld számára folyamatosan érkeznek a bejelentések, mondta az Indexnek csütörtökön délután Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.


A 6. emelettől a 13. emeletig vannak golyónyomok az épületen
Fotó: Barakonyi Szabolcs

A rendőrség a tettes vagy tettesek kézrekerítőjének ötmillió forintot ajánlott fel, de a pénzt egyelőre senkinek sem fizették ki. A rendőrök egyelőre csak a bejelentők információit vizsgálhatják, a fegyverszakértő ugyanis a jövő hét elejére ígérte, hogy pontosan megmondja, milyen fegyverrel lőttek rá a Teve utcai objektumra.

A fejleményekről kevés az információ, megtudtuk ugyanakkor, hogy a rendőrségen nagyjából helyreállították a rendet. Garamvölgyi László kommunikációs igazgató szobájában szétlőtt radiátorból kifolyt víz is felszáradt már, így Garamvölgyi a szobájába visszatért, ugyanakkor a szőnyegen nyoma maradt a lövöldözésnek, ezért vegyszeres tisztításnak kell alávetni.