Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sörért ölt

2002.12.07. 11:10
A texasi férfi figyelmeztette barátját, hogy ne igya meg az utolsó sört, de az nem hallgatott rá. A kemény texasi nem habozott, fejbe lőtte ivócimboráját.
Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte egy texasi bíróság a 42 éves Steven Brashert, aki egy üveg sörért ölte meg gyermekkori barátját tavaly november 5-én. A 39 éves Willie Lawsonnak azért kellett meghalnia, mert megitta Brasher hűtőjéből az utolsó sört.

Hosszú vita után, véletlenül

"Már csak két sör maradt a frigóban. Kivettem az egyiket, és mondtam Willie-nek, hogy ne nyúljon a másikhoz"- mondta Brasher egy kazettán rögzítette vallomáson. A vallomásból kiderült, hogy később a két férfi durván összeveszett a hiányzó sör miatt, végül Brasher agyonlőtte Lawsont. Brasher a tárgyalás során végig azt állította, hogy csak véletlenül sütötte el a pisztolyt, jelentette a Reuters.