Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Loptak a Terror Háza kasszájából

2008.04.02. 10:38
Készpénzt loptak el a Terror Háza Múzeum kasszájából, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Az intézmény egy-két napi bevétele tűnt el a pénztárból.

A VI. kerületi rendőrkapitánysághoz kedden nap közben érkezett feljelentés a bűncselekmény miatt - közölte Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Az okozott kár mértékét még nem állapították meg.

A sajtóügyelet ismertetése szerint az intézmény egy-két napi bevétele tűnt el a kasszából. Az illetékesek kedden vették észre a hiányt.

A Terror Háza Múzeum az MTI megkeresésére megerősítette a bűncselekmény elkövetését, és hozzátették: remélik, hogy a rendőrség gyors és eredményes munkát folytat az ügyben.

A múzeum honlapja szerint a teljes árú belépőjegy 1.500 forint, míg a diák- és nyugdíjas jegy 750 forintba kerül. Az intézmény hétfő kivételével minden nap nyitva van.


Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?