Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tigrisek között keresett menedéket

2002.03.12. 17:12
Elrontott rablás után újabb hibát követett el egy dél-afrikai férfi: menekülés közben két tigris mellett keresett menedéket.
Tigrisek közé mászott be egy balul sikerült rablás helyszínéről menekülő férfi egy Johannesburg mellett fekvő vadrezervátumban.

Halálos játék

A pórul járt rabló valószínűleg azt gondolta, hogy a magas fal túl oldalán már biztonságban van üldözőitől, de ez halálos tévedésnek bizonyult - jelentette a Reuters. A nagy ragadozók megragadták a férfit és 'játszottak' vele. A rendőrök tájékoztatása szerint a férfinek eltörött a nyaka és szétroncsolódott a koponyája. A holttestet csak a tigrisek benyugtatózása után sikerült kihozni.

Szerencsés letartóztatott

A 28 éves áldozatot és bűntársát a krugersdorpi rezervátum kapujánál tartóztatták fel az őrök szombaton, de a férfi elfutott, a személyzet és a látogatók pedig üldözőbe vették. A férfi bűntársát és az autójukat vezető férfit letartóztatták, és hétfőn bíróság elé állították őket.