Gusztáv
-4 °C
1 °C

Hárman haltak meg Szolnoknál

2005.07.14. 09:47
Egy ember kórházba szállítás közben, kettő a Tiszába zuhant autóban halt meg abban a balesetben, amely szerdán éjszaka történt a szolnoki Tisza-hídon.
Hárman életüket vesztették abban a balesetben, amely szerdán, este tíz óra körül történt a Szent István-hídon, Szolnok közelében.

A baleset helyszínén, a hídon a rendőrök két összetört gépkocsit találtak, az egyik utas életét már nem lehetett megmenteni, ő a kórházba szállítás után meghalt. Az eddigi vizsgálatok szerint a hídon három autó ütközött össze, közülük az egyik a szalagkorlátot átszakítva a folyóba zuhant.

A Tiszába zuhant autó felkutatására a katasztrófavédelem segítségét kérték - mondta Kovács Ágnes rendőr zászlós csütörtökön reggel a távirati irodának.

Földvári István, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese arról számolt be, hogy a tűzoltók búvárok közreműködésével rábukkantak a gépkocsira, és azt a kora reggeli órákban daruval kiemelték a vízből. A gépjárműben - egy 40 év körüli nő és férfi - holttestét találták meg.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft