Piroska
-1 °C
5 °C

Vascsővel támadt anyósára

2001.10.26. 09:54
Egy ittas tiszacsegei férfi először vascsővel támadt feleségére, fiára és anyósára, majd egy benzines kannával fenyegetőzött, hogy felgyújtja a házat. A dulakodás során egy lövés is eldördült, a családapát pedig a fia úgy arcon ütötte, hogy agyrázkódást szenvedett.
Kis híján a családjára gyújtotta házát egy tiszacsegei férfi, aki némi alkohol elfogyasztása után került összetűzésbe "szeretteivel". Gyulai Zsolt, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az Indexnek elmondta: H. Mihály csütörtök késő délután először kézzel, majd egy vascsővel támadt a vele egy háztartásban élő feleségére, fiára és anyósára.

Előkerült a benzines kanna is

Az ötvenhét éves férfi egy tízliteres benzines kannát is vitt a lakásba, és azzal fenyegetőzött, hogy lángba borítja az épületet, majd felakasztja magát. A gyufát azonban nem bírta meggyújtani, olyan részeg volt. A feleségének könyörgésére végül elállt szándékától, a fiuk pedig értesítette a rendőrséget.

A súlyos testi sértés kísérletével és közveszélyokozással gyanúsított férfit a mentők agyrázkódással szállították kórházba. Sebesüléseit akkor szerezte, amikor a fia ököllel arcon ütötte. A dulakodás során a fiú az engedéllyel tartott riasztópisztolyával is a levegőbe lőtt, de azzal nem okozott sérülést.