Mátyás
-6 °C
1 °C

Elhagyhatja a kórházat Toller

2006.11.10. 10:50
Néhány héten belül egy rehabilitációs intézetbe szállítják Toller Lászlót, aki nyáron egy halálos baleset egyik túlélője volt. A kóma és ébrenlét között lebegő expolgármester Budakeszire kerülhet.
Az Index információi szerint néhány héten belül egy budakeszi rehabilitációs intézebe szállítják át Toller Lászlót. A pécsi polgármester és MSZP-s országgyűlési képviselő a nyáron balesetet szenvedett és kómába került. A balesetben halálos sérülést szenvedett Toller kollégája.

A Dunántúli Naplóban nyilatkozott Toller László felesége és fia. Toller Tünde minden nap meglátogatja férjét, akin az elmúlt hetekben változást vettek észre. "Férjem reagál a körülötte zajló történésekre, és mintha felismerne bennünket" - mondta a lapnak.


A baleset helyszíne, és az összetört VW

Toller egyik fia, aki orvos, azt mondta, hogy apja "nincs kómában, úgy jellemezné inkább, hogy ez már amolyan kómaszerű állapot". A fiú szerint Toller László másként reagál arra, ha őt látja, és megint másként ha a feleségét. Önállóan enni nem tud, de nyelni igen, tette hozzá.

A baleset Dombóvár környékén történt. A Budapestről Pécsre igyekvő polgármester autójának vezetője egy szemből, szabálytalanul közeledő autó elől félrerántotta a kormányt. Az autó felborult. A szabálytalan Mercedes két teherautót előzött.