Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Britney testét legyen szíves!

2002.02.17. 10:49
Britney Spears teste, Heather Locklear orra és Halle Berry arca igen előkelő helyet foglal el a hollywoodi plasztikai műtétekkel kapcsolatos elvárások toplistáján. A férfiak sorában az Oscar-díjas Benicio Del Tor ajkai, Brad Pitt szemei és Russell Crowe álla a legkívánatosabb.
A vágyak listája abból a felmérésből derül ki, amelyet a Beverly Hills-i plasztikai sebészeti intézet orvosai 2000 páciens megkérdezésével - immár az ötödik egymást követő évben - végeztek. Dr. Richard Fleming szerint a legtöbb páciens prominens személyiségekről vesz mintát, amikor plasztikai műtétre határozza el magát.

Jennifer Lopez csak a második legvágyottabb testű nő

Az "ajkak" kategóriában a legtöbb műtétre készülő hölgypáciens az egykori Bond-lányt, Denise Richards-t tartja a legszebbnek, elébe helyezve őt az Oscar-díjas Hillary Swanknak és Elisabeth Hurley-nek. Ami az alakot illeti, a legkeresettebb Britney Spears, őt Jennifer Lopez és Angelina Jolie követi. Heather Graham szemeit a páciensek még szebbnek találták, mint Catherine Zeta Jones és Penelope Cruz szemeit.

A színész Will Smith számára, akit Oscar-díjra jelöltek az "Ali" című filmért, kifizetődött, hogy izomzata olyan, mint egy bokszbajnoké. "A legjobb test" kategóriában ugyanis megelőzte Benjamin Bratt-ot és Val Kilmert. A legtöbb férfi Edward Burns orrát, Tom Cruise haját és Johnny Depp arcát csodálja.

Vezetnek az orrátalakítások

A sebészek szerint a leggyakrabban orr-kiigazítást kérnek a páciensek - ezt követi sorrendben a zsírelszívás, kebelváltoztatás és szemhéjfelvarrás. Egy új orrért mintegy 8000 dollárt (9100 eurót) fizetnek a páciensek, a teljes "make-over" (átalakítás) ára pedig 30 000 dollárnál kezdődik - áll a dpa jelentésében.