Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Trázsi István birkózóbajnok esett a vonat alá

2007.05.03. 13:05
Kétszeres országos birkozóbajnok volt az a férfi, aki szerdán egy vonat alatt lelte halálát. A vonat a férfi mindkét lábát levágta.

Kétszeres magyar bajnok sportoló, korábbi válogatott szabadfogású birkózó volt a szerdán Dunavarsányban történt végzetes vasúti baleset halálos áldozata, közölte Nagy László, a szerencsétlenül járt férfi hozzátartozója.

A délegyházi, 63 esztendős Trázsi István a délutáni órákban egy mozgó vonatra próbált felszállni a Pest megyei falu vasútállomásán, de a szerelvény alá esett, ami mindkét lábát levágta. A kiérkező mentők már csak a férfi halálát tudták megállapítani.


Az áldozat 1967-ben a 70 kilogrammos súlycsoportban a Ferencváros, 1970-ben a 74 kilogrammos versenyzők között az Újpesti Dózsa színeiben lett magyar bajnok. Részt vett egy világbajnokságon és két Európa-bajnokságon is, edzőként pedig az NB 1-be juttatta Orosháza csapatát.