Mátyás
-6 °C
1 °C

Bedarálták a Trabantot: egy halott

2006.08.01. 14:12
Egy helyijáratú autóbusz és egy sódert szállító kamion közé szorult egy személyautó kedden kora délután Kecskemét belterületén; a személygépkocsit vezető idős nő a helyszínen meghalt, utasa, egy szintén idős nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült, amikor Kecskeméten egy helyi járatként közlekedő autóbusz és egy sódert szállító kamion közé szorult egy Trabant kombi. A baleset kedden kora délután, a kiskunsági megyeszékhely temetőjétől alig 150 méterre történt, jelentette a HavariaPress.

A személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a stop táblával védett útvonalon haladó kamionnak, és behajtott a csomópontba. A sóderet szállító kamaion egy kanyarodásra váró, ott álló csuklós buszhoz nyomta az autót, szinte összepréselve a Trabantot. A helyi járatú autóbuszon utazók közül senki sem sérült meg, a kamion vezetője is sértetlen maradt.

A személygépkocsiból a tűzoltók szabadították ki a benne ülőket, akik közül az egyik nőt a mentők kórházba szállították életveszélyes sérülésekkel, a másik nőt - egy 67 éves virágárusnőt - viszont már nem tudták újraéleszteni.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft