Judit
2 °C
7 °C

Villamosok ütköztek a Nagykörúton

2005.08.22. 12:58
Személyi sérüléseket követelő balesetet szenvedett két villamos a nagykörúton. Az egymás után haladó 4-es és 6-os villamosok az Üllői úti megállónál futottak egymásba. A BKV szerint valószínűleg a 6-osba rohanó 4-es villamos vezetője hibázott.

Két, egymás mögött haladó villamos ütközött egymásnak a pesti Nagykörúton. A baleset hétfőn kora délután történt a József körút és az Üllői út kereszteződésénél. A dél-budai végállomásaik felé tartó 4-es villamos belerohant a 6-os villamosba.

Az ütközésben egy utas könnyebb sérüléseket szenvedett - mondta el az Indexnek Mezei László, a BKV fődiszpécsere. A BKV szerint feltehetően a 4-es villamos vezetőjének figyelmetlensége okozta a balesetet.

A baleset műszaki mentése jelenleg is tart. A helyszínelés és a mentés befejezéséig a villamosok csak a Blaha Lujza tér és a Moszkva tér között közlekednek. Hogy milyen szankcióra számíthat a villamosvezető, azt a rendőrségi vizsgálat után tudják csak megmondani.

A múlt szerdán egy 4-es villamos siklott ki a Moszkva téren. A balesetben senki sem sérült meg. A villamos csak egy pár centivel siklott a sín mellé.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?