Szilvia
5 °C
16 °C

Családját ejtette túszul egy osztrák férfi

2002.05.22. 16:11
Saját felesége és nyolcéves lánya megölésével fenyegette meg a rendőrséget egy 39 éves fegyveres osztrák férfi, aki stájerországi házában barikádozta el magát.
A túszdráma reggel kezdődött, amikor a férfi körülbelül tíz lövést adott le a háza előtt, de nem talált el senkit. Ezután házában elbarikádozta magát feleségével és nyolcéves lányával, akiket halálosan megfenyegetett A hatóságok szerint a kisfia nincs a házban, valószínűleg még iskolában van - jelentette a dpa.

A házat körülbelül ötven rendőr, tűzoltók és mentősök vették körbe, és lezárták az egész környéket a közeli schladmingi vasútállomásig. A rendőrfőnök délutáni közlése szerint sikerült telefonon kapcsolatba lépni az apával, aki szerint most már sokkal higgadtabb, mint reggel volt. Az indíték egyelőre ismeretlen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?