Tekla
8 °C
20 °C

Összeégett holttest Törökbálinton, felgyújtott autó Budapesten

2008.03.16. 09:04
Egy felismerhetetlenségig összeégett holttestet találtak a tűzoltók vasárnap egy kigyulladt törökbálinti családi házban. Budapesten Molotov-koktélt dobtak egy személyautóra.

Egy felismerhetetlenségig összeégett holttestet találtak a tűzoltók vasárnap egy kigyulladt törökbálinti családi házban. A tűzoltókat hajnalban riasztották az épülethez - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A lángokat az érdi tűzoltók próbálták megfékezni, három autóval 14-en oltották.

A 50 négyzetméteres családi ház azonban kiégett. A tűz eloltása után bukkantak a holttestre, ami annyira összeégett, hogy egyelőre sem a nemét, sem a korát nem sikerült megállapítani. Azt, hogy mitől csaptak fel a lángok és, hogy ki az áldozat, még vizsgálják.

A fővárosban egy személyautó és három szelektív hulladékgyűjtő égett ki az éjjel. Ezeket a tüzeket szándékos gyújtogatás okozhatta. Az autó a 14. kerületben, a Rákos téren égett ki, Molotov-koktélt dobtak rá. Ennek azonban valószínűleg nincs köze a szombat esti zavargásokhoz - tette hozzá Dobson Tibor.