Natália
1 °C
7 °C

Összeégett holttest Törökbálinton, felgyújtott autó Budapesten

2008.03.16. 09:04
Egy felismerhetetlenségig összeégett holttestet találtak a tűzoltók vasárnap egy kigyulladt törökbálinti családi házban. Budapesten Molotov-koktélt dobtak egy személyautóra.

Egy felismerhetetlenségig összeégett holttestet találtak a tűzoltók vasárnap egy kigyulladt törökbálinti családi házban. A tűzoltókat hajnalban riasztották az épülethez - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A lángokat az érdi tűzoltók próbálták megfékezni, három autóval 14-en oltották.

A 50 négyzetméteres családi ház azonban kiégett. A tűz eloltása után bukkantak a holttestre, ami annyira összeégett, hogy egyelőre sem a nemét, sem a korát nem sikerült megállapítani. Azt, hogy mitől csaptak fel a lángok és, hogy ki az áldozat, még vizsgálják.

A fővárosban egy személyautó és három szelektív hulladékgyűjtő égett ki az éjjel. Ezeket a tüzeket szándékos gyújtogatás okozhatta. Az autó a 14. kerületben, a Rákos téren égett ki, Molotov-koktélt dobtak rá. Ennek azonban valószínűleg nincs köze a szombat esti zavargásokhoz - tette hozzá Dobson Tibor.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?